Pensem que la primera educació és la que dura tota la vida; per això eduquem i fem feliços als nostres infants. Treballem els primers hàbits i posem les bases per a futurs aprenentatges significatius i de convivència en la societat.

La nostra manera de treballar és fruit de molts anys d’experiència i ens basem en diferents filosofies, ens agrada la pedagogia Montessori, Pikler, Waldorf,... i de totes elles en fem un compendi i eduquem amb un estil propi que ens caracteritza. Ens basem en una pedagogia activa, la qual defensa que l’infant aprèn més i millor com més participa en el seu aprenentatge.

L’educació dels infants i els primers aprenentatges es fan en família però en el moment en què l’infant entra en el món escolar aquesta responsabilitat educativa es comparteix. La llar d’infants és un espai privilegiat que permet l’adquisició de coneixements, de vivències emocionals i socials. Es després de la família, el primer espai social de cohesió, integració i participació. La llar d’infants ha d’oferir als infants ple suport i un acompanyament coherent i eficaç en el seu desenvolupament personal i social.

Mainada

Mainada està situada al nucli urbà del centre de Sant Cugat, molt a prop del Monestir.
C/ Castellví 21-23
C/ Sant Esteve 36

Telf: 93 674 81 52
Mòbil: 608 323 284
Email: secretaria@parvularimainada.com